Zweethut ceremonie 1 juni

incl. btw

Een unieke zweethut ceremonie in de natuur van Drenthe voor mannen en vrouwen. Incl voedende maaltijd aan het eind van de ceremonie

Locatie: Erm, Drenthe
Tijden: 9:00 - 18:00 
Begeleiders: Frank & Twannie

Na opgave ontvang je een uitgebreide email met daarin overige informatie. 

Heb je vragen / of wil je iets vooraf overleggen? Stuur gerust een email. 

Overige informatie 

Wanneer kan je niet deelnemen?

Created with Sketch.

In het geval van diabetes, zwangerschap en hartklachten raden wij af om deel te nemen aan dit event.

Wat kun je verwachten?

Created with Sketch.

De zweethut-ceremonie duurt 5 rondes, waarbij de eerste 4 rondes voor de deelnemers en de begeleiders zijn. Gedurende deze 4 rondes worden de 4 windrichtingen en de elementen geëerd. Tijdens deze rondes wordt er gedeeld, gezongen en zullen er ook stiltes zijn. Na elke ronde is er een korte pauze. Na deze korte pauze zal de ceremoniële leider opnieuw om gloeiend hete stenen vragen en aan de volgende ronde beginnen. Hoewel we in een maatschappij leven, waarin tijd een belangrijke factor is, zal tijdens de zweethut-ceremonie “Indian time” gelden. Deze “Indian time” betekent dat we niet bezig zijn met tijd, maar dat we de energie en de warmte van de stenen als leidraad gebruiken.

De 5de ronde is voor de vuurhoeders. Als dank voor het hoeden van het vuur, hun inzet en hun energie. Zij zijn de gehele dag met ons in verbinding en begeleiden hen die dat nodig hebben.