(NEW moon special) Verbindingscirkel

incl. btw

We organiseren op 9 februari 2024 een nieuwe maan verbindingscirkel. We gaan werken met de energie van Waterman. Het thema van deze nieuwe maan is:
Vrijheid, authenticiteit, naar binnen keren. 

We gaan verbinding maken met ons hartchakra om vanuit hier nieuwe intenties / doelen te manifesteren voor de aankomende periode. We gaan cacao drinken en de verbonden ademhaling toepassen. Op deze manier leg je verbinding met je hartchakra en lichaam en kan je beter inzoomen op het thema van deze maan. 

Datum: 9-2-24
Locatie: Emmen, Drenthe
Tijden: 19:00/ 22:00 

Meer informatie 


Verbonden ademsessie 

Created with Sketch.

Met een verbonden ademhaling open je als het ware je ademhalingssysteem. Je krijgt meer zuurstof binnen dan normaal, wat van alles losmaakt in je hoofd en lijf. Er kunnen emoties, angst of oud zeer loskomen. De truc is dat je deze accepteert door er simpelweg doorheen te ademen.

Zo ontdek je dat er niets gebeurt tijdens het emoties toelaten. Emoties duren maar 25-90 seconden. Ze zijn er en ebben ook weer weg. Net zoals een golf het strand opspoelt en even later weer verdwijnt.

Meer vreugde, plezier en ruimte.

Verbonden ademhalen zorgt ervoor dat je fysiek, mentaal en emotioneel in je kracht kunt staan. Hierdoor ervaar je meer plezier, blijheid en ruimte in jezelf. Ik vind de verbonden ademhaling een prachtige oefening die je dieper in contact met jezelf brengt zonder er veel woorden aan vuil te maken. Je ruimt letterlijk de opgekropte emoties zoals angst, woede of verdriet op. Je zult merken dat die nare lichamelijke klachten daardoor ook verminderen of zelfs verdwijnen.

Je lijf kan weer ontspannen


Cacao 

Created with Sketch.

Cacao helpt ons om naar binnen te reizen, ons te verbinden met ons hart, patronen bloot te leggen, zelfliefde te cultiveren, bewustzijn te vergroten en ons te ondersteunen op ons pad en in persoonlijke groei. Het creëert geen dingen die er niet zijn, maar is een krachtige katalysator voor deze processen. Het staat bekend als een hartopenend medicijn dat helpt om inzicht en bewustzijn te vergroten.