Healing Rapé circle

incl. btw

Rapé is van oudsher een traditioneel sjamanistische gebruik. Rapé bestaat uit kruiden, tabak en bladeren uit verschillende delen van de amazone / bossen. Rapé brengt je in een diepe meditatieve staat en reinigt je derde oog chakra.

- Let op dit is geen hallucinerend middel
- Niet geschikt voor zwangere vrouwen
- Niet geschikt voor mensen met hartklachten / diabetes 

Locatie: Erica, Emmen
Tijden: 19:00 - 22:00

Optie: Je kan dit event koppelen aan de zweethut ceremonie van 23 maart. Wij regelen een overnachting met ontbijt voor je tegen een gereduceerd tarief bij een 4-sterren hotel in de buurt. Heb je interesse in deze optie? Stuur een email of whatsapp naar 06 23 53 57 27.

Overige informatie 

Hoe wordt rape toegediend?

Created with Sketch.

Rapé wordt toegediend middels een traditionel rapé pijp. Dit pijpje blaast de rapé kruiden in je neus waardoor dit een helend effect op lichaam en geest heeft. Door velen wordt het beschouwd als een manier om goed te gronden, te mediteren en  in het hier en nu te komen. 

Bijwerkingen 

Created with Sketch.

Rapé heeft een reinigende werking en kan bijdragen om stress, pijn, verdiet en zorgen uit ons systeem te krijgen. Volgens sjamanen brengt rapé heling op het diepste niveau van onze cellen. Daarnaast kan je enorm gaan tranen en misselijk worden.