Feel your inner nature retreat

incl. btw

Je wordt compleet ontzorgd en verzorgd tijdens dit vrouwenweekend. Laat je meevoeren in een ontspannen programma dat volledig is ontworpen om jou te helpen verbinding te maken met je innerlijke natuur.

Het is mogelijk om in twee termijnen te betalen

Datum: 7 & 8 oktober 
2023 9:30
Locatie:
Erica, Drenthe
Begeleiders:
Sharon & Anja

Bij betaling ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.

De verbinding met de natuur is essentieel voor de verbinding met je zelf. Het retreat van 7&8 oktober geeft je de mogelijkheid om even ''uit te tunen''. Even geen moeder zijn, geen vriendin, geen werknemer of ander sociale rol, maar gewoon even helemaal JIJ zijn. In dit weekend gaan we ‘’ontprikkelen’’ door de telefoons uit te zetten en de verbinding met de natuur en onszelf op te zoeken. Je wordt compleet ontzorgd en verzorgd tijdens dit vrouwenweekend. Onderdelen van dit weekend zijn: yoga, meditatie, wandelen, verbonden ademen in onze prachtige yurt, cacao ceremonie en een creatieve workshop. Je slaapt in een 4 sterrenhotel en wordt voorzien van heerlijk eten. In de natuur van Drenthe gaan we opzoek naar de verbinding met onszelf om vanuit hier te relaxen en te ontspannen. Met een kleine groep vrouwen, gaan we weer terug naar onze natuurlijke roots dmv van een heerlijk programma.
Het retreat weekend vind op 2 locaties plaats, in onze yurt midden in de natuur en onze ceremonie ruimte op korte afstand bij het hotel. Wij verzorgen het vervoer.

Het hotel waar je in slaapt gedurende dit event heet: Wellness Hotel & golf resort Zuiddrenthe. Onze ceremonie ruimte ligt op loopafstand van dit 4-sterren hotel. Wij ontvangen alle deelneemsters in het hotel en zorgen dat je niks te kort komt in dit heerlijke stukje natuur. Adres hotel: Amsterdamscheveldlaan 9, Erica Drenthe

Website: zuiddrenthe.nl