Dark side of the soul weekend

incl. btw

Het dark side of the soul weekend is een uitdagend weekend voor mannen. Een plek om samen te komen, je kracht te uiten, maar ook de zachtheid in te gaan. Voel jij een JA vanuit elke cel van je lijf en intuïtie?
Dan is dit de plek waar jij mag zijn en wij je met een open hart ontvangen. Aho 🪶

Datum: 25-26-27 oktober 2024
Locatie: Erica, Drenthe
Begeleiders: Frank & Twannie

Bij betaling ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.

Na opgave ontvang je een uitgebreid intake / afsprakenformulier waar je meer informatie kunt vinden over dit weekend. 

Heb je vragen of wil je meer informatie ontvangen? Stuur ons gerust een e-mail of een whatsapp 🔥
Frank Heijne: +31 6 27 24 79 52

In overleg is het mogelijk dit weekend in 2 termijnen/contant te betalen. 

Ademhaling & koud water
We starten de dag met het vinden van een rust d.m.v ademhalingsoefeningen, want vanuit rust kun je beter presteren.  Je zult een fysieke, emotionele en mentale kalmte ervaren. Daarna laten we je ervaren dat je dit ook kan toepassen onder extremere omstandigheden, zoals het koude water.

Plant medicijn ceremonie
Deze magische ervaring zorgt ervoor dat je een nog betere balans leert te vinden voor jezelf. We gebruiken hiervoor de truffel wat ook wel een inzicht plant wordt genoemd. Je kan inzichten krijgen hoe je je pad van dit leven beter kan vervolgen vanuit rust, kracht en liefde.

Bewegen & Zweethut
De laatste dag staat in teken van  expressie. Tijdens het bewegen en de zweethut ceremonie mag jij jezelf laten horen! Je mag die waardevolle kracht wat in jou zit laten horen. Dit kan heel bevrijdend aanvoelen! Zo heb je de rust van het ademen, inzicht van de truffel, en expressie van bewegen en zweethut mogen ervaren waardoor je weer je identieke IK mag zijn.

Overnachting
We overnachten in een heerlijk 4 sterren hotel wat in Emmen ligt, we halen je en brengen je naar de ceremonie plaats. (waar de ceremonies plaatsvinden). Adres hotel: Ten cate Hotel, Noordbargestraat 44, Emmen