Cacao - kundalini activatie

incl. btw

 

Op 19 juli  organiseren we in samenwerking met Studio energetic een cacao / kundalini activatie . 
Locatie: Erica, Drenthe
Tijden: 19:00 - 22:00 

Meer informatie 


Wat is een kundalini activatie sessie?

Created with Sketch.

 

Kap is  energietransmissie waarbij je jouw levensenergie – ook wel Kundalini energie – ontwaakt. Tijdens de sessie maak je je vrij van blokkades en om jouw levensenergie voluit te laten stromen. Resultaat is meer innerlijke rust, energie, flow en kracht. Het betreft een natuurlijk proces en is gebaseerd op de wetenschap van vibratie, welke golven & verschuivingen in de hersenen en interne processen creëert. 

Wat kan je verwachten? 

Created with Sketch.

Je doet het helemaal zelf! Dit wil zeggen: het is een natuurlijk, energetisch en intuïtief proces, geheel op je eigen kracht. We maken een reis die je uitnodigt om alles wat je niet meer dient, los te laten vanuit overgave en vertrouwen.

Hoe gaan we te werk? 

Created with Sketch.

Je neemt plaats op een yoga-mat, de muziek start en je sluit je ogen. Je ontspant je en de reis begint. Ik werk in je energieveld en raak je – soms – intuïtief aan. Door de begeleiding van de energietransmissie raak je stukken aan in jezelf die aandacht vragen en opgeruimd moeten worden om de Kundalini energie vrij te laten stromen. Zo kan je pijn, trauma, conditioneringen doorleven & loslaten en kan tegelijkertijd gevoelens van extase, geluk en stilte vrijkomen. Er kunnen emoties, bewegingen of geluiden vrijkomen. Je krijgt altijd wat je aankan en precies datgeen dat je nodig hebt op dat moment. De echte integratie vindt plaats in het dagelijks leven