Blauwe lotus - leap ceremonie 25 mei

incl. btw

 

Op 25 mei organiseren we in samenwerking met Leap bloomawakening een blauwe lotus / leap sessie. 
Locatie: Erica, Drenthe
Tijden: 19:00 - 22:00 


Extra informatie

Wat is een leap sessie?

Created with Sketch.

LEAP staat voor (Lifeforce Energy Awakening Process) en is een energietransmissie waarbij je jouw levensenergie – ook wel Kundalini energie – ontwaakt. Tijdens de sessie maak je je vrij van blokkades en om jouw levensenergie voluit te laten stromen. Resultaat is meer innerlijke rust, energie, flow en kracht. Het betreft een natuurlijk proces en is gebaseerd op de wetenschap van vibratie, welke golven & verschuivingen in de hersenen en interne processen creëert. 

Blauwe lotus thee

Created with Sketch.

De Blauwe Lotus thee is een lekker ontspannende thee. De effecten zijn subtiel en gebalanceerd. De Blauwe Lotus heeft ook een verdovende werking, daardoor nemen stress en angstgevoelens aanzienlijk af! Stress heeft effect op de maag. Blauwe Lotus kalmeert deze gevoelens, waardoor maag-/darmkwalen afnemen.

De bladeren van de Blauwe Lotus verlagen ook de bloedsuikerspiegel. Mensen die regelmatig de rauwe blaadjes eten of er thee of zelfs een tinctuur van maken, verlagen op een natuurlijke manier de suikerspiegel in het bloed. Blauwe lotus vermindert ook het cholesterolgehalte. Dit betekent verder niet dat Blauwe Lotus helpt als je overgewicht hebt. Het houdt alleen in dat als je al iets doet om je cholesterol te verlagen, je deze plant ook zou kunnen proberen.

Blauwe Lotus bevat ook nog eens vitamine B, wat zorgt voor een betere gemoedstoestand en een algemeen welbevinden van lichaam en geest. Daarnaast stimuleert de L-caroteen vitamine je metabolisme, wat je lichaam helpt bij het verwerken van voedsel. Dankzij de positieve effecten op het immuunsysteem, helpt het ook infecties en huiduitslag te verlichten.

Hoe gaan we te werk?

Created with Sketch.

 

Na het drinken van de blauwe lotus thee, neem je plaats op een yoga-mat, de muziek start en je sluit je ogen. Je ontspant je en de reis begint. Ik werk in je energieveld en raak je – soms – intuïtief aan. Door de begeleiding van de energietransmissie raak je stukken aan in jezelf die aandacht vragen en opgeruimd moeten worden om de Kundalini energie vrij te laten stromen. Zo kan je pijn, trauma, conditioneringen doorleven & loslaten en kan tegelijkertijd gevoelens van extase, geluk en stilte vrijkomen. Er kunnen emoties, bewegingen of geluiden vrijkomen. Je krijgt altijd wat je aankan en precies datgeen dat je nodig hebt op dat moment. De echte integratie vindt plaats in het dagelijks leven