Ademhaling & Kou Experience

–

incl. btw

Op 3-03-2024 organiseren wij de een koud water experience inclusief cacao ceremonie
Aanvang: 9:00
Locatie: Hotel Resort Zuid-Drenthe
Begeleiders: Frank & Bervin

Bij betaling ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.

We starten de dag met het drinken van cacao. Cacao zit vol met anti-oxidanten wat het heel gezond maakt, en het is een echte hart opener. Kortom het is heel gezond en je komt meer in contact met je hart/lichaam. Dit bieden wij aan met verschillende vormen van ademhaling waardoor je een hele diepe rust zult ervaren. Door alle drukte van de dag vergeten we vaak wat echte rust inhoud, maar met de combi cacao en ademhaling zul je merken wat echte fysieke/emotionele/mentale rust is. 


Na deze sessie zullen we naar een hele mooie natuurplas gaan wat op 10 minuten wandelen van onze locatie is. Hier zullen we uitleg geven hoe je onder de extreme omstandigheden d.m.v de juiste ademhalingsoefeningen ook rust zult ervaren, en dat het koude water opeens niet meer zo koud aanvoelt! 

 

Wat zijn de voordelen van koud water trainingen? 

Hieronder een kort overzicht met positieve effecten 

- energie en focus nemen enorm toe 

- je leert omgaan met stress, en geeft meer zelfvertrouwen 

- het verbeterd je stemming (het optimaliseert je dopamine huishouding) 

- je stofwisseling neem toe (wit vet zet om in bruin vet waardoor je meer vet verbrand en je lichaam efficiënter gaat 'stoken' 

- je immuunsysteem wordt sterker 

 

Na deze geweldige uitdaging lopen we terug naar de fijnfabriek waar we je een fijne kop thee aanbieden en lekkere hapjes om nog even lekker na te genieten en je ervaringen te delen.