Fijnfabriek Erica

Ooit een fabriek voor het fijnmalen van turf, nu een fabriek waar we je helpen je fijn te voelen. Een voor ons bijzondere plek gezien onze overgrootouders hier hun dagen hebben gevuld met harde, noeste arbeid. Rond 1915 opende de fijnfabriek haar deuren in het Drentse land van onafzienbare heidevelden en drassige veenland-schappen. Hier werd bolsterturf verwerkt tot turfstrooisel: een absorberend goedje dat o.a. voor de kweek van paddenstoelen werd gebruikt. Zet voet in de fabriek en ervaar de rijke historie, nostalgiek en mystieke sfeer. 

Wellness Hotel & Golf Resort Zuiddrenthe

Created with Sketch.

Op steenworp afstand van de fijnfabriek ligt een heerlijk viersterrenhotel waar je kunt overnachten na een retreat. Rondom liggen velden, vennen en bossen waar je wandelen en verwonderen. 

Beweegcampus Emmen

Created with Sketch.

Ook op deze plek liggen de roots diepgeworteld. Ooit was de grond bouwland van Franks overgrootvader, nu is het een ontmoetingsplek voor (top)sporttalenten. Op deze locatie bieden we 1-op-1 small group trainingen. 

Natuurgebied Bargerveen + Restaurant Wollegras 

Created with Sketch.

Onze vollemaan ceremonie met stilte wandeling vindt plaats bij Wollegras in het natuurgebied Bargerveen. Met uitzicht op de schaapskooi en het bijzondere landschap  focussen we ons op lichaam, geest en het vinden van (her)nieuwende energie.  Met dank aan de eigenaressen Daniek en Ilse voor het delen van deze prachtige plek. 

Thermen en Wellness Anholts 

Created with Sketch.

In het prachtige beekdal-landschap van Schoonebeek ligt het Thermen en Welness resort van Geert en Ilse. Een fijne plek waar we onze cacao, sauna en adem retreats geven.